avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... salariul functionarului public in 2016
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

salariul functionarului public in 2016

Daca se angajeaza o persoana astazi intr-o institutie publica, cum se calculeaza corect salariul, daca cel de incadrare+vechimea este sub minimul pe economie?Trebuie tinut cont si de maririle de anul trecut de 10 ?
Cel mai recent răspuns: aleko27 , utilizator 12:12, 22 Iunie 2016
art.4 alin.4 din OUG 57/2015 : În cazul funcţionarilor publici nou-încadraţi sau promovaţi, nivelul de salarizare în plată pentru funcţiile similare este cel corespunzător treptei 3 de salarizare utilizate în anul 2010.
Da, trebuie tinut cont de toatre majorarile salariale care sunt in vigoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul salar covaliut covaliut Buna ziua . Va rog sa-mi spuneti cum se stabileste salariul de incadrare in urma concursului pentru functionar public , consilier asistent cu o vechime in ... (vezi toată discuția)
Salarizarea functionarului public dupa promovare in grad profesional superior Man170 Man170 Buna ziua. As vrea, va rog frumos, sa ma ajutati cu lamurirea unei probleme care ma vizeaza.Anul acesta trebuie sa promovez in grad superior. Avand in vedere ... (vezi toată discuția)
Salarizare functionari publici 2014 grun grun Daca se angajeaza un functionar public cu data de 01.09.2014 la o primarie de comuna de categoria 3 ,avand o vechime totala in munca de 10 ani ce venituri o ... (vezi toată discuția)