avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... deducere suplimentara
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

deducere suplimentara

Deducerea suplimentara pentru copii aflati in intretinere se acorda pana cand acestia implinesc 18 ani sau 22-24 ani -in cazul in care acestia urmeaza o facultate si nu lucreaza.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 05:22, 13 August 2009
Codul fiscal prevede ca sunt considerati intretinuti copii minori ai contribuabilului mpina la 18 ani, insa potrivit art. 56 alin. 3 copilul major aflat in continuarea studiilor si care nu realizeaza venituri, sau le realizeaza sub 25o lei lunar, inclusiv din bursa poate fi considerat persoana aflata in intretinere. acest act normativ nefacind nici o precizare cu privire la virsta ins aprin analogie nu pooate depasi 26 de ani

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deducere impozit salarii oroian-rodica oroian-rodica Am urmatorul caz. As dori sa stiu daca salariatul are dreptul la deducere suplimentara in cazul in care are un copil student in anul III de facultate, ... (vezi toată discuția)
Deducere de baza - persoane in intretinere ioana.diana.cristea ioana.diana.cristea buna ziua. am un angajat cu 2 copii in intretinere. pana cand pot sa-i aplic deducerea de baza aferenta acestor 2 copii in intretinere? pana implinesc copiii ... (vezi toată discuția)
Urgent deducere personala.. Gabriella& Gabriella& Buna ziua, este vorba despre sora mea, lucreaza intr-o intreprindere unde are salariul minim pe economie, recent sotul ei a fost pensionat pe caz medical, ... (vezi toată discuția)