avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 314 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... prelungire contract inchiriere in bloc social
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

prelungire contract inchiriere in bloc social

care este perioada minima de incheiere (prelungire) a unui contract de inchiriere a unei locuinte intr-un bloc social intre chirias si primaria care administreaza imobilul respectiv si in ce conditii?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 08:18, 18 Mai 2016
ORDONANŢĂ DE URGENŢĂ nr.40 din 8 aprilie 1999
privind protecţia chiriaşilor şi stabilirea chiriei pentru spaţiile cu destinaţia de locuinţe
Art. 2. - Durata contractelor de închiriere încheiate după prelungirea sau reînnoirea contractelor de închiriere în baza Legii nr. 17/1994, pentru suprafeţele cu destinaţia de locuinţă redobândite de foştii proprietari sau de moştenitorii acestora anterior intrării în vigoare a prezentei ordonanţe de urgenţă, se prelungeşte, la cererea chiriaşului, pentru o perioadă de cel mult 3 ani de la data intrării în vigoare a prezentei ordonanţe de urgenţă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen contract inchiriere pe oug 40/1999 guyzmo guyzmo Pentru un imobil retrocedat prin dispozitie de primar pe data de 15/10/07 punerea in posesie s-a facut pe 1/11/07 si acum trebuie notificat chiriasul - care ... (vezi toată discuția)
Preluare contract de inchiriere SuperOty SuperOty Am o problema legata de preluarea unui contract de inchiriere al unui apartament al primariei. Mi s-a propus sa preiau un contract de inchiriere al unul ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere georgescuvaleria georgescuvaleria Sunt o persoana fizica care a inchiriat un apartament unei persoane juridice pe o perioada de 3 luni Contractul de inchiriere inregistrat la administratie a ... (vezi toată discuția)