avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Probleme care pot aparea in cazul unui divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Probleme care pot aparea in cazul unui divort

Buna ziua,


Sot si sotie urmeaza sa incheie actele de proprietate pentru un apartament luat prin "Prima casa".Ea a aflat acum, inainte de semnare actelor, ca el o inseala si ca asteapta si copil de la amanta. In cazul in care cei doi vor semna actele pt apartament, in cazul unui divort viitor, el o poate scoate pe sotie din actele de proprietate?

multumesc.
La ce va legati la cap, daca nu va doare?Creditul va trebui acoperit, ori daca sotul va pleca la amanta va plati o rata, alta nu si uite cum va creste dvs.dobanda. Ajungeti sa platiti imprumutul de 2 ori sau chiar sa pierdeti casa si nu se merita. Pe de alta parte daca aveti impresia ca acest credit il va tine pe sot langa dvs. clar va inselati singura. Daca a mai lasat-o si gravida pe amanta e clar ca urmeaza sa va paraseasca ori ceva ruptura s-a produs. Si chiar daca nu ce viata veti duce? Si datoare vanduta si tradata si cu o pensie alimentara de platit si cu un copil care in caz de deces al sotului vine in concurs cu dvs. la mostenire. Nu se merita. Niciun barbat nu merita sa ramai datoare la banca o viata pentru el.
Așadar, din tot ce a fost scris mai sus, NU este indicat să vă faceți un astfel de credit. Aveți în vedere că situația care s-ar crea vă va ține legată foarte mulți ani nu numai de bancă ci și de partener.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revenirea sotului dupa 7 luni soniamarcel soniamarcel Buna ziua, Am si eu o problema. In luna mai 2015 sotul meu a figit de acasa la amanta. Eu am ramas in apartament (propietate comuna), impreuna cu minorul ... (vezi toată discuția)
Divort/ prima casa Cristiana34 Cristiana34 Buna ziua, in timpul casatoriei am achizitionat un imobil prin Prima Casa, beneficiarul creditului fiind sotul, iar eu coplatitor. Am decis sa divortam, dar ... (vezi toată discuția)
Partaj credit ipotecar in caz de divort elenatoader elenatoader Buna ziua,va rog sa ma ajutati cu un raspuns avizat in urmatoarea problema. Am doua credite ipotecare la care sunt eu titular iar sotul este coplatitor:un ... (vezi toată discuția)