avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... repausul saptamanal/CCM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

repausul saptamanal/CCM

buna ziua,
va rugam sa ne ajutati cu un raspuns la o problema,a avut loc negocierea CCM-ului si angajatorul nu este de acord ca in contract sa fie prevazut art. cu repausul saptamanal conform codului muncii.mentionez ca sindicatul il semneaza ,si se inregistreaza la ITM,ce se poate face dupa inregistrare daca nu este conform legii?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:56, 23 Mai 2016
Daca prevederile CCM nu sunt in concordanta cu legea, cei de la ITM pot sa nu-l inregistreze pana nu se modifica clauzele acestuia in concordanta cu prevederile legale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz itm prelungire cu 12 luni a contractului colectiv de munca incheiat pe 24 de luni laraband laraband Buna seara, Avem in vigoare un Contract colectiv de munca la nivel de unitate care s-a incheiat in 2012, pe o perioada de 24 luni si care va expira curand. Am ... (vezi toată discuția)
Ce documente contine dosarul pentru inregistrarea unui ccm la nivel de unitate la itm? Claudia Gaban Claudia Gaban Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti ce documente ar trebui sa depun la itm pentru a-mi fi inregistrat contractul colectiv de munca la nivel de unitate? ... (vezi toată discuția)
Act aditional la contract colectiv de munca - majorare salarii 01.02.2013 cioc natalia cioc natalia Buna ziua, Va multumesc pentru raspunsul dat anterior, dar mai am o mica problema: - am un contract colectiv de munca inregistrat la ITM in septembrie 2012, ... (vezi toată discuția)