Buna ziua! doresc sa va intreb daca un functionar bancar,are voie sa-mi acceseze contul bancar fara acordul meu!am probe in acest sens!Doresc sfaturi in acest sens!Va multumesc!
Bineinteles ca a intrat in sistem utilizand CNP-ul dar imi este neclar cum permite sistemul ca orice functionar sa acceseze conturile clientilor pe care nu ii gestioneaza.
Din moment ce orice accesare a unui cont este inregistrata individul nu a stiut acest lucru? Sau s-a lasat orbit de recuperarea datoriei riscand sa isi piarda jobul? Adica nu il prea duce capul!
Si cum vei face dovada ,,interesului,, personal? Cum faci dovada ca ,,s-a uitat,, in cont? Tot ce afirmi /acuzi trebuie sa aibe alaturat PROBE, si care trebuie si admise in instanta! Mai bine plateste ce ai de platit si stai linistit, nu-ti faci par alb si ganduri aiurea, viata poate fi f. frumoasa fara ele, de noi depinde !
Chiar si fara convorbire telefonica exista dovada accesarii contului. Achitati-va datoria dupa ce sunteti convins ca a platit si el pentru indiscretie.
Secretul bancar
elless
Legat de secretul bancar:
Conturile angajatilor pot fi urmarite de cineva din interior?In sensul ca are cineva din interiorul bancii dreptul sa urmareasca ... (vezi toată discuția)