avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... pierderi apa
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

pierderi apa

buna ziua, va rog frumos daca se poate sa imi spuneti daca sunt plecat din tara pe o perioada de 6 luni si in apartament nu mai locuieste nimeni in aceasta perioada ,la cheltuielile lunare mi se poate pune pierdere de apa,pe toata aceasta perioada cat lipsesc. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 21:41, 24 Mai 2016
Daca ne răspunzi la următoarele întrebări? :
- blocul este contorizat?
- cum se distribuie diferențele de apa?(vezi Regulamentul / Convenție repartizare consum apa ).

Noi nu știm ce a hotărât Comitetul Executiv in blocul dumneavoastră.

Diferentele se pot repartiza :
- proportional % / consum;
- pe număr de persoane;
- pe suprafața.
Ultima modificare: Marți, 24 Mai 2016
terentetalharu, utilizator
Ati informat oficial conducerea asociatiei de proprietari ca in perioada de 6 luni apartamentul este nelocuit ?
daca e o avarie, da.
Altefel nu trebuie sa suportati diferentele de apa.
blocul este contorizat, inclusiv toate apartamentele au contoare de apa( apometre de apa) repartizarea pierderilor de apa se face pe apartament si au fost instiintati oficial despre plecarea mea pe perioada de 6 luni din tara.
Cred ca ati raspuns la intrebare cand ati spus ca
repartizarea pierderilor de apa se face pe apartament

Asta inseamna ca indiferent daca un partament este de 30 mp si altul de 90 mp, in unul locuiesc 3 persoane si in altul zero persoane, in unul se consuma 20 mc apa iar in altul zero...., pierderea se imparte egal pe fiecare apartament.
Daca asa ati hotarat in asociatia dumneavoastra, e in regula si pierderile le suporta fiecare apartament indiferent unde este proprietarul si/sau familia sa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repartizare apa rece si calda adriandanciu90 adriandanciu90 Buna ziua. Sunt administrator la un bloc cu 3 scari (o singura asociatie deci o singura persoana juridica pentru 3 scari). Avem un singur bransament pentru ... (vezi toată discuția)
Repartizare diferentele apa Stefanescu Anca Stefanescu Anca suntem o familie de trei persoane(eu,sotul si copilul de 3 ani)si locuim iintr-o garsoniera ,intr-un bloc din sectorul 3 ,din luna iunie.Blocul are contor de ... (vezi toată discuția)
Nereguli consum de apa in bloc. pierderi de cel putin 30mc lunar. adrian_adri adrian_adri Buna ziua. As dori cateva sfaturi in legatura cu o situatie cu care ma confrunt de cateva luni. In fiecare luna, la consumul de apa declarat mi se adauga ... (vezi toată discuția)