avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1057 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... inscriere la masa creda/contestatie
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

inscriere la masa creda/contestatie

daca s-a actionat in instanta o societate pentru recuperarea prejudiciului si in cele din urma se admite cererea, care este procedura de a acoperi aceasta paguba in conditiile in care a intrat in insolventa (societatea in cauza)?
ca si idee, mentionez ca intamplator am vazut pe bpi si portal ca societatea este sub L85/2006 art 27 alin 5. In paralel se solutiona aceasta cerere de chemare in judecata, pronuntata la începutul lui 2016. Deci nu a fost nici o notificare trimisa, in acest sens, spre a fi informati de starea celeilalte societatii.
Stiu ca sansele sunt relativ mici in a recupera ceva, dar poate totusi exista ceva.

multumesc
Cel mai recent răspuns: andreya1202 , utilizator 08:30, 27 Mai 2016
Puteti solicita inscrierea la masa credala. Daca nu mai sunteti in termen, puteti solicita repunerea in termen, justificat.
multumesc frumos de raspuns, deci sa merg pe inscriere la masa credala. Initial ma gândeam pe contestatie. Nu mai exista termenul legal, a expirat demult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cereri de creanta-insolventa ursulina ursulina Buna ziua! Am si eu o intrebare referitoare la o speta din insolventa:avem un debitor care a intrat in insolventa si am depus cererea de admitere a creantei ... (vezi toată discuția)
Cum poate plati o societate in insolventa obligatiile stabilite printr-o decizie civila ? cristina69 cristina69 Buna ziua, Va rog sa imi spuneti punctul dvs. de vedere referitor la urmatoarea speta: Un fost angajat disponibilizat a atacat in instanta decizia de ... (vezi toată discuția)
Publicarea tabelului preliminar donigao donigao Buna ziua, Ce sanse are un fost salariat al unei societati aflate in insolventa sa i se admita cererea de repunere in termenul de contestare a tabelului ... (vezi toată discuția)