avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1315 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere penala prealabila
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere penala prealabila

Buna ziua.Am o decizie definitiva privind un litigiu de munca in care am obtinut plata salarilor restante si care nu sa pus in executare nici dupa cele 15 zile in care am cerut acest lucru .Decizia definitiva e din 14.03.2016 .In 24 05 .2016 societatea deschide la tribunal procedura de intrare in faliment conform legii 85 ar.66 din 2014. Intrebare:mai pot face plingere penala prealabila pentru nepunerea in executare a unei hotariri judecatoresti definitive conf.art.287 al.1 lit.e din n.c.p
Cel mai recent răspuns: redinciucconstantin , utilizator 18:23, 28 Mai 2016
Dreptul de a depune plângere îl aveți și se va analiza temeinicia.
Sa va înscrieți și la masa credala.
va multumesc de raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litigiu munca redinciucconstantin redinciucconstantin Buna ziua.Am o hotarire definitiva pentru recuperarea salariilor restante din data de 25.04 .2016 .Am facut cerere la angajator sa puna in aplicare hotarirea ... (vezi toată discuția)
Plangere penala prealabila redinciucconstantin redinciucconstantin Buna ziua.Am depus o plangere penala prealabila conform Art 287 al1 privind nepunerea in executare a unei hotarari judcatoresti definitive privind plata ... (vezi toată discuția)
Litigiu munca redinciucconstantin redinciucconstantin Buna ziua.In urma unui proces civil litigiu de munca avind ca obiect drepturi banesti .Am cistigat la prima instanta hotarirea comunicata in 14.12.2015.Partia ... (vezi toată discuția)