avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Casatorie cu fata filipineza
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Casatorie cu fata filipineza

Buna, am si eu nevoie de cateva sfaturi, anul asta sau anul viitor vreau sa merg in Filipine, am cunoscut o fata de acolo. Nu de mult timp am cunoscuto dar simt ca e persoana cu care vreau sa-mi intemeiez o familie insa ea nu doreste sa stea in Romania la fel si eu vreau sa ne stabilim in UK, Am cateva intrebari, E mai indicat sa merg eu primul acolo si sa ma casatoresc cu ea pentru a putea primi ulterior mai usor viza pentru Romania apoi sa pot pleca cu ea in West? Sau sa ma casatoresc cu ea in Romania, am inteles ca poate primi si cetatenia romana dup casatorie, este posibil? ce procedeu trebuie urmat pentru aducerea iei in Romania? Sau dupa ce ne casatorim acolo sau in RO si eu ma intorc in tara mai e necesar sa-i fac chemare sau aplic pentru viza de intregire a familiei? Nu cred ca e o optiune viabila sa ma stabilesc eu acolo Cu orice sfat ma puteti ajuta, merci. id Skpye: caramida95 voi aparea cu numele Gabryel Precup, si WhatsApp :+44 7481 028 255
Cel mai recent răspuns: Craciun costel , utilizator 07:47, 18 Martie 2023
Intrebati in Filipine. Dvs. aveti nevoie de actele de identitate si de stare civila, precum si de adev. medicala si adeverinta de cutuma pe care o ridicati de la starea civila de la locul dvs. de nastere.
Ultima modificare: Miercuri, 15 Mai 2019
Justitiarul711, utilizator
Mulțumesc

Justitiarul711 a scris:

Intrebati in Filipine. Dvs. aveti nevoie de actele de identitate si de stare civila, precum si de adev. medicala si adeverinta de cutuma pe care o ridicati de la starea civila de la locul dvs. de nastere.

.
Ultima modificare: Luni, 14 Februarie 2022
Sebanet2004, utilizator
Sunt în aceeași situație că tine, mă poți ajuta te rog cu un sfat? Ce a trebuit să faci să fie totul în regulă?

Salut ai rezolvat ceva cu fata din Filipine sunt si eu în aceasta problema si nu stiu ce sa fac
Ionutiliedan a scris:

Sunt în aceeași situație că tine, mă poți ajuta te rog cu un sfat? Ce a trebuit să faci să fie totul în regulă?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

2 copii impreuna cu o filipineza Mircea2all Mircea2all Buna seara! As dori sa aflu care ar fi modalitatea cea mai simpla de a-mi aduce in Romania prietena filipineza si copii nostri nascuti in filipine cu ... (vezi toată discuția)
Casatorie cetatean indian Selena2017 Selena2017 Buna ziua,incerc sa ma casatoresc cu un cetatean indian de un an de zile si nu reusesc. Am fost in India sa ne casatorim si nu am reusit,ne-au cerut foarte ... (vezi toată discuția)
Supralegalizare acte cetățean filipinez ssdaniel ssdaniel Bună ziua, Am rugămintea sa ma ajutati intr-o problema legata de supralegalizare. Prietena mea din Filipine urmează să călătorească în România ... (vezi toată discuția)