avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 187 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Organizarea evenimentelor in spatii publice
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Organizarea evenimentelor in spatii publice

Buna ziua,

As dori sa stiu care sunt pasii de urmat pentru organizarea unui eveniment intr-un spatiu public (i.e un parc, trotuarul unei strazi sau o strada pietonalizata temporar, ca in cazul evenimentului Street Delivery). Sunt constient ca pentru fiecare tip de locatie enumerata mai devreme, legislatia este diferita si as vrea sa o aflu.

Ma intereseaza de asemenea daca pentru organizarea unui astfel de eveniment imi este necesara o identitate legala (firma sau ONG).

Va multumesc anticipat,
Alessandro Muresan
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:35, 1 Iunie 2016
Trebuie sa luati legatura cu cei de la primarie pentru a va permite desfasurarea de activitati pe domeniul public.
Daca urmariti castigul, infiintati un srl, altfel va e de ajuns si chiar recomandat un ong.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spatiul din fata casei serban008 serban008 Buna ziua, Pe strada pe care locuies daca ajung acasa dupa ora 18:30 nu prea mai gasesc locuri de parcare. In fata blocului meu este o casa si cand se ... (vezi toată discuția)
Impartire fluturasi promotionali - o ilegalitate? vorbaretu vorbaretu Salut Nu stiu daca asta e sectiunea buna in care ar trebui sa postez problema mea. Situatia este urmatoarea: o companie organizeaza in incinta unei cladiri ... (vezi toată discuția)
Parcari publice cu plata pe banda intai a strazilor chichea chichea Locuiesc in Turda si am o intrebare de adresat oricui se pricepe sa dea un raspuns.Situatia este urmatoarea:pe multe strazi de aici sau trasat niste linii ... (vezi toată discuția)