avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 299 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire de la parinti
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire de la parinti

Buna ziua va rog un sfat detin un certificat de mostenitor pt. casa de la parinti cu acest C.M se poate depune la carte funciara ptr.o informatie ptr.a indentifica da ca parintii mei au avut teren ?si ce acte mai ieste nevoie ? Va multumesc
Ultima modificare: Vineri, 3 Iunie 2016
paris50paris, utilizator
La ce istitutie se poate verifica da ca parintii mei au avut teren ? Va multumesc
Dacă aveau proprietăți, atunci plăteau impozit pentru ele. Eu m-aș duce la primărie să întreb. Tot acolo vă vor spune dacă trebuie să completați o cerere și ce copii să anexați.
Parinti mei au decedat 1987 -1988 si dupa 1990 sau dat terenuri ptr.cei care au muncit la colectiv am aflat din batrini ca parintii mei au avut pamint am depus cerere la registrul agricol si am primit comunicare precum ca parintii mei nu figureaza In registrul agricol da ca stie cineva cui trebuie sa ma adresez ptr.acesta situatie ? va multumesc
Ultima modificare: Marți, 7 Iunie 2016
paris50paris, utilizator
Incercati la cartea funciara. De asemenea puteti solicita o adev. de la impozite si taxe, daca aveau teren sigur achitau niste impozite pentru acestea. La fel de bine la batranii satului, pe vremuri existau niste asociatii de proprietari care aveau registre in care erau mentionate hotarele si parcelele de teren detinute de proprietari ori chiriasi.
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Iunie 2016
Justitiarul711, utilizator
Da am Inteles ideia sa Incerc la taxe si inpozite dar parintii mei au decedat 1987-1988 terenurile sau dat dupa 1990 nu are cum sa apara la taxe si inpozite sau la cartea f. pt.ca la C.F am nevoie de numarul parcelei si nu detin acesta schita cadastrala asociatile care exzistau pe vremea a ceia nu mai exzista da ca mai aveti sa mi spuneti si alte Indrumari La ce ititutii se mai poate verifica da ca parintii mei a avut teren du pa 1990 ? va multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Iunie 2016
paris50paris, utilizator

Alte discuții în legătură

Mostenire paris50paris paris50paris Buna ziua Va rog sami dati un sfat parintii mei au decedat In 1987-1988 unde as putea varifica ce vanzari sau facut In numele lor dupa 1990 ? Va rog ... (vezi toată discuția)
Mostenire petreica petreica buna ziua va rog un sfat detin un certificat de mostenitor din 1995 unde ar trebui sa ajung si ce documente mai am nevoie sa verific daca parintii mei au ... (vezi toată discuția)
Retrocedare ContSters125561 ContSters125561 cum pot sa-mi recuperez un teren care mi'a fost luat in 1987?toti avocatii la care am apelat imi spun ca este pierdut daca nu am actionat pana acum.In 1990 am ... (vezi toată discuția)