avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire de la parinti
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire de la parinti

Buna ziua va rog un sfat detin un certificat de mostenitor pt. casa de la parinti cu acest C.M se poate depune la carte funciara ptr.o informatie ptr.a indentifica da ca parintii mei au avut teren ?si ce acte mai ieste nevoie ? Va multumesc
Ultima modificare: Vineri, 3 Iunie 2016
paris50paris, utilizator
Se poate face o adresa la camera notarilor ? sa se verifice da ca dupa 1990 sa vandut pamintul in numele parintitlor mei ? se pare ca cineva o ruda a mai indepartata a optinut acest pamant astept sfaturi va multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 15 Iunie 2016
paris50paris, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire paris50paris paris50paris Buna ziua Va rog sami dati un sfat parintii mei au decedat In 1987-1988 unde as putea varifica ce vanzari sau facut In numele lor dupa 1990 ? Va rog ... (vezi toată discuția)
Mostenire petreica petreica buna ziua va rog un sfat detin un certificat de mostenitor din 1995 unde ar trebui sa ajung si ce documente mai am nevoie sa verific daca parintii mei au ... (vezi toată discuția)
Retrocedare ContSters125561 ContSters125561 cum pot sa-mi recuperez un teren care mi'a fost luat in 1987?toti avocatii la care am apelat imi spun ca este pierdut daca nu am actionat pana acum.In 1990 am ... (vezi toată discuția)