avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 227 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Procedura apel
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Procedura apel

Buna ziua,
Am pierdut pe fond procesul de contestare a concedierii, iar dupa aprox o luna a venit si sentinta. Urmeaza sa fac apel.
Spuneti-mi, va rog, daca va trebui sa facem si intampinare, apoi iar raspuns la intampinare, sau ce anume proceduri mai contin acest apel .
Multumesc .
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 15:30, 7 Septembrie 2016
In prinicipiu poate fi atacat la CEDO in termen de 6 luni de cand aveti o hotarare definitiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs carmen petrache carmen petrache Am castigat un proces cu banca pe fond,in apel a castigat pe tardivitatea apelului.....banca mai poate face RECURS???? (vezi toată discuția)
Nejudecare motiv nulitate in apel gdfgdf gdfgdf Buna ziua, Va contactez in legatura cu o problema intampinata de mine recent, in cazul unei plangeri contraventionale. In apel, la ultimul termen, cu ocazia ... (vezi toată discuția)
Contestare hotarare tribunal erdei_ghe_cristian erdei_ghe_cristian Am contestat un PV de contraventie al politiei rutiere care spunea ca nu am acordat prioritate pietonilor angajati in traversare, si la Judecatorie am castigat ... (vezi toată discuția)