avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Achizitia directa offline
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Achizitia directa offline

Imi poate spune si mie cineva, cum imi aleg operatorul economic pentru o achizitie direct? Cu ajutorul caror criterii?
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 23:27, 7 Iunie 2016
Cred ca negocierea poate fi un bun criteriu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitii publice simcarom simcarom Buna ziua As vrea sa stiu daca achizitiile publice pentru lucrari sant obligatorii pe SEAP Sau pot fi si prin negociere directa sau prin cerere de ... (vezi toată discuția)
Achizitii publice joe17 joe17 Achizitii: avem de inchiriat un program informatic si vrem sa facem [b]Negociere fara publicarea unui anunt de participare[/b]. Legea (OUG 34/2006) spune ca : ... (vezi toată discuția)
Cumpãrãri directe - cum se gãsesc în site-ul seap andreea8642 andreea8642 Am ceva nelămuriri legate de oportunităţile de care poate beneficia un Ofertant- Operator economic în privinţa cumpărărilor directe desfăşurate prin ... (vezi toată discuția)