avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Achizitii publice
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Achizitii publice

Buna ziua
As vrea sa stiu daca achizitiile publice pentru lucrari sant obligatorii pe SEAP
Sau pot fi si prin negociere directa sau prin cerere de oferta de catre beneficiar?
Cel mai recent răspuns: lucianmarius , utilizator 09:11, 20 Aprilie 2017
Buna ziua,
Cred ca va referiti la achizitia directa de lucrari, a caror valoare este mai mica decat 441.730 lei, fara TVA. Da, este obligatoriu ca achizitia acestor lucrari sa fie facuta prin intermediul Catalogului de produse/servicii/lucrari din SEAP. Doar in cazul in care nu identificati în cadrul catalogului electronic produsul, serviciul sau lucrarea care va poate satisface necesitatea sau constatati că preţul postat de operatorii economici pentru obiectul achiziţiei este mai mare decât preţul pieţei sau din motive tehnice imputabile SEAP nu este posibil accesul la catalogul electronic, atunci puteti realiza achiziţia de la orice operator economic, elaborând în acest sens o notă justificativă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nota justificativa achizitie directa online(seap) ionelaeugenia ionelaeugenia Buna ziua. Lucrez consilier in cadrul Compartimentului specializat de achizitii la o autoritate contractanta. Ma intereseaza daca la achizitia directa online ... (vezi toată discuția)
Contract sau seap ? ana500 ana500 Buna ziua . Vreau sa ma lamuresc si eu cu un aspect daca ma puteti ajuta . Lucrez intr-o institutie publica - o scoala . Achizitiile le facem prin SEAP ... (vezi toată discuția)
Contract prestari-servicii institutie publica - societate comerciala Bdy77 Bdy77 Buna ziua, as dori sa va intreb daca o societate comerciala doreste sa faca un contract de prestari servicii cu o institutie publica, institutia respectiva ... (vezi toată discuția)