avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajare informatician pe baza de masterat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajare informatician pe baza de masterat

Buna ziua!
Am un SRL-D in domeniul it-ului si as dori sa angajez pe cineva ce a absolvit doar masteratul in informatica, avand studii superioare economice pe post de informatician cu studii superioare de lunga durata, conform COR. Imi puteti spune daca pot face acest lucru, deoarece am auzit mai multe pareri pro si contra. Va multumesc anticipat!
Ultima modificare: Miercuri, 8 Iunie 2016
bogdanpop50, utilizator
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 15:19, 8 Iunie 2016
Buna ziua,
Pt a angaja o persoana pe o anumita functie e nevoie ca respectiva persoana sa detina o diploma care sa-i ateste acea calificare. In acest sens e necesar ca pe diploma ei sa fie mentionata calificarea dobandita. In caz contrar angajarea o faceti pe riscul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare pe cartea de munca andu12 andu12 buna ziua. am terminat o faculate de 4 ani de profil economic, dupa care am facut cursuri de conversie profesionala postuniversitare in informatica de 2 ... (vezi toată discuția)
Activitate pfa programator it nelicentiat in domeniu,variante legale Bogdan_pfa Bogdan_pfa Va expun urmatoare situatie, detin un PFA, sunt absolvent de studii superioare,licentiat si as dori sa-mi rotunjesc venitul practicand si activitatea de ... (vezi toată discuția)
Va rog ajutati-ma ca nu m-a lamurit nimeni pana acum despre angajare la garda financiara /itm kakadu kakadu buna ziua! am termina facultatea de drept!! ce fel de master pot face pt garda financiara si ce fel de master pentru itm????? sau trebuie facultate speciala ... (vezi toată discuția)