avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... taxa radio tv
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

taxa radio tv

Sant administratorul unei micriontreprinderi cu 2 angajati Am primit o notificare de plata a taxei radio tv (mentionez ca refuz sa platesc taxa radio tv de 2 ani, platesc numai energia electrica) de la TVR ca am de platit o suma reprezentant taxa radio tv plus penalizari daca nu o platesc ma da in judecata
Ce parere aveti? Am sanse sa castig anularea taxei in instanta?X-(
Cel mai recent răspuns: Themis7 , utilizator 21:24, 8 Iunie 2016
Depinde, unii au castigat, altii nu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa radio-tv persoane juridice toma.a toma.a buna ziua,am inteles ca taxa radio-tv pentru pesoane juridice s-a desfiintat,dar in continuare vin facturile de energie electrica cu taxa inclusa(in cazul meu ... (vezi toată discuția)
Smecherii la tvr sau electrica mariu43 mariu43 AM UN PUNCT DE LUCRU CU CONTOR PROPRIU DE LA ELECTRICA .CAND AM FACUT CONTRACT CU ELECTRICA PENTRU FURNIZAREA ENERGIEI MAU OBLIGAT SA PLATESC SI SERVICIILE DE ... (vezi toată discuția)
Notificare de plata de la tvr craiova pentru pfa fara proprietate denisa-m denisa-m buna ziua! tocmai ce am primit o notificare de plata de la tvr craiova pentru plata unei taxe lunare pentru serviciul public de televiziune , retroactiv din ... (vezi toată discuția)