avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Vânzări produse handmade
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Vânzări produse handmade

Bună ziua,
Este nevoie de PFA sau SRL pentru a vinde produse (ex. accesorii, bijuterii) pe site-uri ca etsy.com, e-bay.com?
Mulțumesc,
Cel mai recent răspuns: Ajutor Firma , Consilier juridic 13:37, 22 Iunie 2016
Buna ziua,

Pentru comertul online de orice fel este indicat sa va inregistrati la Registrul Comertului ca si PFA sau in cadrul unui SRL. Pentru un PFA trebuie sa faceti dovada experientei sau diploma unui curs de pregatire in domeniu, in schimb pentru un SRL nu este obligatorie aceasta certificare.

[Motiv editare: 2.12. din Regulament. Datele de identificare se pun doar in profilul de consultant. Multumesc.]
Ultima modificare: Miercuri, 22 Iunie 2016
Admin, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Afacere cu produse handmade- ce este legal ? campeand campeand Buna ziua , As dori sa va intreb , in ce conditii pot vinde produse handmade fara a fi in ilegalitate? se poate face acest lucru fara a fi PFA sau AF sau ... (vezi toată discuția)
It-ist doresc sa infiintez pfa WishLawWasBetterDefined WishLawWasBetterDefined Buna ziua, Lucrez in domeniul IT si ma gandeam ca ar fi mai profitabil sa trec de la contract de munca la PFA. Am inteles ca trebuie sa platesc CAS si CASS ... (vezi toată discuția)
Se poate pfa fara bacalaureat? Timislore Timislore Buna ziua tuturor. Nu am diploma de Bacalaureat, inca, profilul liceului era chimia, si nu am nici un curs care sa-mi ateste talentele artizanale, am peste 21 ... (vezi toată discuția)