Sotul meu doreste sa vina cu amanta in casa unde stam. Precizez ca nu avem copii. Care sunt limitele legale pentru a impiedica acest lucru? Unde sa ma adresez? Inca nu a bagat actele de divort.
Multumesc mult pentriu orice sfat!!
De ce nu ? Intr-o casa se intra cu acordul proprietarului/ilor. Cand unul lipseste, mai ales ca sunt soti, se prezuma ca are si acordul celuilalt, insa daca celalalt proprietar vine si ii zice musafirului sa iasa, ala trebuie sa iasa .
Doamna, cred ca nu va face acest pas sa o mute pe amanta in casa, insa daca se intampla, chemati politia. Daca nu se baga, solicitati evacuarea pe calea ordonantei presedintiale si pe parte penala, faceti-i ei plangere pt violare de domiciliu.
Nu va obtine nimic cu plangere de violare de domiciliu daca amanta are acordul celuilalt proprietar.
Nu va obtine absolut nimic daca are acordul sotului. Parerea mea. Pentru ca asa cum spuneti ca ea are dreptul sa refuze pe cineva, ca e si apartamentul ei, tot asa si sotul are voie sa aduca in vizita pe cine vrea, ca e apartamentul lui. Asa ca eu zic ca nu se va baga nimeni in asa ceva. Cel mai bine divorteaza si face partaj si asa se termina povestea. Instanta stabileste cine ramane cu apartamentul. Nu e mai simplu, mai frumos?
When, e mai simplu şi mai frumos, dar durează, şi nu puţin, până atunci nu e corect "menajul în 3" şi antepostatorii au arătat calea corectă şi legală.
Locuinta este bun comun si ambi aveti aceleasi drepturi. Aveti dreptul sa va aduceti o prietena si sa discutati? Daca da si el are, oricat nu v-ar placea. Banuiesc ca aveti mai multe camere. De ce nu veniti si dumneavoastra? Daca chemati politia doar asa de placere luati amenda.