avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Violenta
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Violenta

Unde se pot adresa 2 parinti care sunt batuti,maltratati fizic si psihic,si agresati verbal de catre propriul fiu,in situatia in care s-as adresat organelor locale si NU SE IAU NICI UN FEL DE MASURI.Batranilor le este frica sa nu fie ucisi de fiul violent.......in timp ce politia nu ia nici o masura.Va rog frumos.....acei oameni sunt in pericol de MOARTE!!!......si nu sunt cuvinte mari!! Va multumesc anticipat!!!
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 21:48, 9 Iunie 2016
Sfatul meu este sa depuna plangere la Parchet, dar sa aiba neparat martori ,certificate de la medicina legala(daca este cazul).Este trist cand propriul copil isi agreseaza parintii. Bunul Dumnezeu sa-i ajute sa treaca cu bine peste aceasta cumpana a vietii lor.
Cel mai rapid mod de a rezolva este un ordin de protectie prin care sa se solicite evacuarea fiul (daca locuiesc impreuna) sau interdictia de a se apropia de ei si locurile pe care le frecventeaza (daca nu locuiesc impreuna).

Procedura de judecata este urgenta, singurul neajuns fiind ca are o durata provizorie de maxim 6 luni, prelungirea acestei interdictii putandu-se face doar printr-o noua actiune in instanta. Va trebui sa fie probata violenta prin certificate IML, martori, alte probe.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agresiune fizica BStefan BStefan Buna ziua. In urma unei discutii contradictorii in autobuz,sunt urmarit de 3 persoane (16-17 ani) in zona locuintei. Acestia asteapta sa fiu singur pentru a ma ... (vezi toată discuția)
Plangere abuz in serviciu adyoct adyoct cui ar trebui sa ma adresez in cazul in care politia a agresat fizic un minor ridicat de la domiciliul unui prieten unde petrecea revelionul,dus la sectie si ... (vezi toată discuția)
Cine poate fi martor intr-un proces de punere sub interdictie si stabilire tutela pentru un bolnav alzheimer bibliopod bibliopod In urma decesului tatalui meu, vreau sa fac o cerere de punere sub interdictie si stabilire tutela pentru mama mea, bolnavă Alzheimer în stare gravă. De ... (vezi toată discuția)