avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 233 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Impozitare prima cenzor si presedinte.
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Impozitare prima cenzor si presedinte.

Buna ziua.Sunt membra a unei asociatii de proprietari. Administartorul si ingrijitorul sunt angajati cu CM. Cenzorul si presedintele nu sunt renumerati.Comitetul a hotarat sa se dea prime de paste pentru presedinte,ingrijitor si cenzor. . Intrebarea este urmatoarea : ce declaratie trebuie completata pentru cei 2 avand in vedere ca ei nu sunt salatiati si ce impozite trebuiesc platite. Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: lili_75 , utilizator 13:30, 28 Iunie 2016
Va multumesc frumos pentru raspuns .O seara frumoasa.
primele de Paste si de Craciun nu se impoziteaza.
Va multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributii retinute la presedintele unei asociatii de proprietari giv giv Buna ziua! Datorita faptului ca nu am gasit un raspun exact care sa ma lamureasca 100% stimati colegi va supun atentiei urmatoarea problema: Avem un ... (vezi toată discuția)
Contract cenzor persoana fizica sau firma? mihaiv1965 mihaiv1965 buna ziua am o dilema contractul de mandat pentru cenzor poate fi facut si pentru o firma specializata sau trebuie incheiat un contract intre asociatia de ... (vezi toată discuția)
Contract de mandat-ce presupune si cum se calculeaza taxele? eve0389 eve0389 Buna ziua Sunt presedinta [b]noua ca toata conducerea [/b] la o asociatie de locatari si nu stiu ce taxe se platesc pentru contractul de mandat. Cenzorul ... (vezi toată discuția)