avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1390 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... sustragere efectuarea pedepsei
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

sustragere efectuarea pedepsei

daca am primit o intrerupere a executarii pedepsei si nu ma mai reintorc in penitenciar ce se intampla?voi mai primi ceva ani in plus de detentie?voi beneficia de noile coduri-atunci cand se vor aplica?mentionez ca am inceput sa execut o pedeapsa de 2 ani pt tentativa de furt pentru care NU sunt vinovat.am pe rol si un proces la cedo dar stiu ca mai dureaza.
Ultima modificare: Sâmbătă, 15 August 2009
anemary29, utilizator
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 18:06, 13 Septembrie 2009
In afara de sfaturile date de colegii de site,va amintesc ca intr-o asemenea situatie cand veti fi pus in situatia de a executa pedeapsa,inclusiv regimul dvs.de detentie s-ar putea sa fie mai aspru,in conditiile prevazute de lege.In general in astfel de situatii Evidenta detinutilor din penitenciar,aplica in dosarul personal sintagma"s-a sustras de la urmarirea penala"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intreruperea executarii pedepsei ionharcau ionharcau speta e urmatorea: condamnat la inchisoare de un an si 8 luni (20 luni) din care s-au executat in regim de arest preventiv 4 luni si 12 zile. condamnatul ... (vezi toată discuția)
Condamnare cu executare 2 ani - eliberare conditionata kareka kareka As dori sa aflu daca eliberarea conditionata se poate aplica in cazul unui condamnat cu executare la 2 ani pentru complicitate la furt calificat. Detinutul ... (vezi toată discuția)
Intreruperea executarii pedepsei din cauze medicale doberv doberv cred ca aici legea a fost facuta (chiar daca par rautacios) doar pentru a mai oferi o portita de scapare pentru cei cu putere. Eu nu cred ca este normala ... (vezi toată discuția)