avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Concluzii scrise
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Concluzii scrise

Concluziile scrise intr-un recurs sunt obligatoriu de depus? in cazul in care in care recursul se judeca intr-un singur termen si nu se pot acorda 5 zile pt depunerea de concluzii scrise, acestea cand trebuie sau cand pot fi depuse?
multumesc
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 12:53, 14 Iunie 2016
daca v-ati judecat deja in recurs si ati solicitat ati un termen pentru depunerea concluziilor scrise este ok.
nu s-a judecat recursul, intrebam orientativ. se pot depune si in prima sedinta de judecata a recursului in ideea ca poate e singurul termen?
Concluziile scrise chiar "preventiv" le depuneti inainte de incheierea dezbaterilor, inainte de a se pronunta instanta, nu sunt obligatorii dar, daca mai aveti ceva de precizat/lamurit este bine sa le depuneti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere concluzii la dosar VictorDobr VictorDobr Buna ziua, vă rog mult să mă ajutaţi cu o lămurire la următoarea problemă. Am depus o cerere de intervenţie principală în cadrul unui proces. ... (vezi toată discuția)
Termen de depunere concluzii scrise ContSters58822 ContSters58822 Daca citeste cineva acest mesaj si are posibilitatea sa-mi comunice urmatoarele : Judecatorul poate sa nu ia in considerare Concluziile scrise, depuse prin ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecată Narcisa_ Narcisa_ În actiunea de chemare in judecata s-a cerut obligarea pârâților la plata cheltuielilor de judecata. Au existat mai multe termene de judecată, apoi la ... (vezi toată discuția)