avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Incadrare contract de colaborare si ce declaratii ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Incadrare contract de colaborare si ce declaratii trebuie sa depun

Buna ziua,

In prezent sunt in discutii avansate cu o organizatie politica din UE, pentru realizarea unui site web. Acesta se va face printr-un contract de colaborare intre parti, eu fiind intitulat "Designer" in contract, si voi semna in calitate de persoana fizica.

Intrebarile mele ar fi urmatoarele:
1. Ce acte si ce declaratie este nevoie sa depun la ANAF avand in vedere activitatea pe care urmeaza sa o desfasor. Se incadreaza ca contract pe drepturi de autor?
2. Ce taxe va fi nevoie sa platesc spre Administratia Fiscala, avand in vedere ca eu sunt angajat full-time cu carte de munca si cand vor trebui platite? Cand va trebui sa depun respectivele declaratii?

Toate taxele impozitele vor trebui platite de mine, conform contractului impozitul de venit nu este cu retinere la sursa.

Va multumesc,

Alte discuții în legătură

Lucrez in it si doresc sa incep o colaborare pe un contract pe ... Marius_02 Marius_02 Lucrez in IT si doresc sa incep o colaborare pe un contract pe Drepturi de Autor. Colaborarea o sa fie part-time (20 de ore pe sapt/ mentionez ca momentan sunt ... (vezi toată discuția)
Colaborare profesori - ce fel de contract? traineranastasia traineranastasia Bună ziua, Vă rog din suflet să mă ajutați cu un răspuns: În martie 2019 am deschis un centru de limbi straine, un SRL. Pana acum am lucrat numai eu ... (vezi toată discuția)
Pfa venit uk extra lord_costin lord_costin Buna ziua, As dori sa stiu si eu cu siguranta daca informatiile pe care le am sunt corecte sau nu. In momentul de fata sunt angajat in Romania cu norma ... (vezi toată discuția)