avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Taxa de timbru
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Taxa de timbru

Bună,

Doresc să organizezi un concert de muzică clasică. După prețul biletului trebuie să plătesc taxa de timbru muzical 5%, impozit local 3%, crucea roșie 1%.

Când și unde se plătesc aceste taxe. Taxele terbuie plătite în avans sau după spectacol?

Mulțumesc anticipat pentru ajutor
Cel mai recent răspuns: ContSters99945 , utilizator 18:19, 16 August 2009
Impozitul pe spectacole se plateste la bugetul local al unitatii administrativ-teritoriale in raza careia are loc manifestarea artistica, competitia sportiva sau alta activitate distractiva. Impozitul pe spectacole se plateste lunar pana la data de 15, inclusiv, a lunii urmatoare celei in care a avut loc spectacolul.
Taxa de timbru și taxa crucea roșie la fel se plătește pănă în data de 15 lunii următoare?
Sumele percepute ca timbru al Crucii Rosii se vireaza in contul beneficiarului Societatea Nationala de Cruce Rosie din Romania, cont de virament RO93BRDE410SV50290514100, deschis la Banca Romana pentru Dezvoltare - Agentia Piata Romana, pana la data de 25 a lunii urmatoare trimestrului pentru care se face plata.
și taxa de taxa de timbru muzical 5% ?

Cred ca cel mai bine consultati legea 35/1994 privind taxa de timbru muzical si alte taxe in domeniul muzical
[ link extern ]
B-)

Alte discuții în legătură

Calcul impozit pe spectacole jipaangela jipaangela va rog sa ma ajutati la calcularea impozitului pe spectacole. Daca biletul de spectacol are pret de 7,06 lei la care se adauga taxa de timbru teatral 5% (0,37 ... (vezi toată discuția)
Obligativitate plata 1% crucea rosie Adriana Vlad Adriana Vlad Bună ziua! Am o asociație culturala și un SRL, cu care desfășor activități de spectacole de teatru. Pentru fiecare spectacol de teatru desfășurat, ... (vezi toată discuția)
Taxe promoter evenimente / concerte dursbanow dursbanow Buna ziua, Suntem - Promoter evenimente - facem concerte . Vreau sa stiu daca noi ca si firma nerezidenta inregistrata in Romania in scopuri de TVA , suntem ... (vezi toată discuția)