avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Obligativitate plata 1% Crucea Rosie
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Obligativitate plata 1% Crucea Rosie

Bună ziua!
Am o asociație culturala și un SRL, cu care desfășor activități de spectacole de teatru. Pentru fiecare spectacol de teatru desfășurat, plătesc 2%, din valoarea încasărilor, impozit pe spectacol. As dori sa știu dacă mai am și alte obligații de plata, de exemplu 1% Crucea Roșie sau Muzee sau altceva. Desfășor aceasta activitate de 7 ani. Aștept răspunsul dvs. Cu stima, Adriana Vlad
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:08, 27 Septembrie 2019
Ordinul Ministrului Economiei şi Finanţelor nr. 1488/ 4 octombrie 2007 - Norma metodologică privind perceperea, încasarea, virarea, evidența și controlul sumelor rezultate din aplicarea timbrului Crucii Roșii din 04.10.2007

Art. 1
(1) Potrivit art. 20 alin. (1) din Legea Societății Naționale de Cruce Roșie din România nr. 139/1995, cu modificările și completările ulterioare, toate instituțiile de cultură, de divertisment, federațiile și organizațiile sportive - asociațiile, cluburile sportive și fundațiile care organizează manifestări sportive sunt obligate să perceapă un timbru al Crucii Roșii pentru fiecare bilet vândut pentru evenimente culturale, de divertisment și sportive, concerte, festivaluri, spectacole, filme la cinematografe, întreceri sportive la nivel local, național și internațional etc., reprezentând un procent de 1%, care se va adăuga la prețul de vânzare.
......

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul impozit pe spectacole jipaangela jipaangela va rog sa ma ajutati la calcularea impozitului pe spectacole. Daca biletul de spectacol are pret de 7,06 lei la care se adauga taxa de timbru teatral 5% (0,37 ... (vezi toată discuția)
reducerea de student pentru muzee, teatre și alte ... Mela95 Mela95 Bună ziua! Reducerea de student pentru muzee, teatre și alte evenimente culturale se poate acorda și studenților peste 26 de ani? Întreb deoarece în ... (vezi toată discuția)
Monografie si documente justificative seli seli Va rog sa imi spuneti si mie pentru o societate SRL / II , care organizeaza ocazional , concerte interactive pentru copii , ce documentele justificative ... (vezi toată discuția)