avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 223 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Talon auto
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Talon auto

Plec din tara si vreau sa stiu dac imi trebuie obligatoriu talonul auto.
Eu imi trec masina pe numele meu si noul talon se elibereaza in 10 zile *asa am inteles eu* , dar eu nu pot sa astept atata ca trebuie sa ajung la munca
ce e de facut daca se poate face ceva?
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 20:33, 14 Iunie 2016
Ca sa faceti? Eventual sa imputerniciti pe cineva care sa va scoata talonul si sa il trimita la adresa indicata de dvs. Problema e ca daca va opreste politia va poate cere si talonul. Incercati o audienta la seful serviciului, poate va intelege.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radierea masinii nepotu08 nepotu08 buna ziua!daca am cumparat o masina ,actele sunt la mine toate,contractul de vanzare cumparare al masini a fost facut intre tatal meu si vanzator,intre timp ... (vezi toată discuția)
Problema acte auto Scofield Scofield Salut, intentionez sa cumpar o masina inmatriculata pe CJ, proprietarul e din acelas judet cu mine, ideea este ca el nu e instrainat in certificatul masinii si ... (vezi toată discuția)
Intrebare cirnu cirnu Bună seara,am și eu o întrebare dacă îmi cumpăr o mașină și o trec la impozit pe sectorul de care aparțin și circul cu autovehiculul tot pe numele ... (vezi toată discuția)