avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Auditare financiara a asociatiei
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Auditare financiara a asociatiei

Buna ziua
Un proprietar din cadrul asociatiei doreste sa intreprinda pe cheltuiala sa un audit financiar privat. Intrebarea este daca are acest drept sau auditul se face de catre o institutie, in ce conditii si pe ce perioada in urma?
Cel mai recent răspuns: abeonaaudit , utilizator 14:03, 16 Iunie 2016
cauzele neplatii la timp a furnizorilor sunt multiple si se pot observa repede: am un caz in care pe primul loc se situau restantierii; apoi bani tinuti aiurea in banca (fireste, fondul de rulment trebuie sa stea in banca, nemiscat ! ) si, in final, faptul ca afisau o luna calendaristica cu toate cheltuielile aferente lunii, mai putin cele mai mari, respectiv caldura si apa.

Si cu asta, gata cu depistarea cauzelor.
Plata: multumiri.
Nu exista audit finenciar la o asociatie de proprietari. Se poate face o expertiza contabila extrajudiciara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Presedinte nou asociatie proprietari - probleme dupa decesul adminstratorului cipex cipex Buna ziua, in urma decesului administratorului/casier al asociatiei de proprietari din care fac parte au aparut urmatoarele situatii: - s-a constatat ca nu ... (vezi toată discuția)
Cine plateste o expertiza refuzata? mitu eugenia mitu eugenia buna ziua, va rog mult daca poate cineva sa-mi spuna si mie ce am de facut in urmatoarea situatie: - am fost administrator la un bloc pana in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, cum putem solicita expertiza contabila pentru asociația ... oana intreaba oana intreaba Buna ziua, cum putem solicita expertiza contabila pentru asociația de proprietari a unui bloc? situația este următoarea: a fost sistată furnizarea de apa ... (vezi toată discuția)