avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Personalul din sănătate și educație
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Personalul din sănătate și educație

Sistemul de salarizare pentru personalul bugetar din sănătate și educație va fi restructurat începând cu luna august 2016 pentru toate familiilor ocupaționale. Guvernul a aprobat o ordonanță de urgență care modifică și completează OUG nr. 57/2015 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice în anul 2016, în scopul de a îndrepta erorile făcute în ultimii cinci ani în salarizarea sistemului bugetar.

As vrea sa stiu daca in aceasta grila se incadreaza si institutele de cercetare? UNDE POT GASI ACEASTA GRILA?
Posibil sa se intample si modificari,nu este exclus,pt ca exista presiuni sindicale si alti factori,despre care nu ma pronunt pt ca nu fac obiectul discutiei,dar aici facem referire doar la un act normativ care in forma sa actuala ,nu include majorari ale sal de baza pt angajatii din cercetare!
Modificarile de salariu se pot face in baza art.3^1 alin.1 ... poate nu la toti salariatii din cercetare.
MULTUMESC de raspuns, dar nu stiu daca institutul de cercetare se incadreaza in aceasta grila, tinand cont ca noi suntem in coordonarea Ministerului Educatiei?
Solicitati atunci un punct de vedere si de la MInsiterul Educatiei ... cineva ar trebui sa clarifice oficial aceasta nelamurire.

Modificari nu in sensul aducerii la acelasi nivel,in cadrul unitatii ,ci in sensul majorarii sal de baza pt o anumita functie.

@ Mariaee

Verificati unde ati fost incadrata cf Legii 284/2010

Ultima modificare: Miercuri, 15 Iunie 2016
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarizarea bugetarilor din administratia publica locala RADU FLORICA RADU FLORICA buna ziua imi puteti spune daca OG20/2016 privind salarizarea bugetarilor , modifica salariile de la 1 august si pentru salariatii din administratia publica ... (vezi toată discuția)
Salarii, marire AlinaStanciu28 AlinaStanciu28 Buna. Sunt angajata in cadrul DGASPC ,avand functia de instructor educatie,am o vechime de 19 ani si un salar de 1470 lei. In urma ordonantei de urgenta nr. ... (vezi toată discuția)
Probleme - egalizare salarii oanaportar oanaportar Va supun analizei urmatoarele texte de lege, cu rugamintea sa ne ajutati prin a ne lamuri cum trebuie sa se procedeze pentru egalizarea salariilor. - in ... (vezi toată discuția)