avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Achizitie fructe pe borderou din piata
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Achizitie fructe pe borderou din piata

Firma la care lucrez achizitioneaza legume-fructe de la producatori locali din piata, in baza borderoului de achizitie si plata se face cu dispozitie de plata. E corect?
Ultima modificare: Miercuri, 15 Iunie 2016
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:33, 15 Iunie 2016
Da, este corect.
Citiți și aceste topicuri:
www.avocatnet.ro/content/for...


www.avocatnet.ro/content/for...
Eu zic ca in loc de borderoul de achizitie de la persoanele fizice din piete autorizate trebuie sa folositi fila din carnetul de comercializare primita de la producatorii care detin si atestatul de producator. Apoi faceti nir la intrari.
Va rog sa cititi si www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare intrari contabile Mara1234 Mara1234 Buna ziua, Firma la care lucrez doreste sa comercializeze niste produse traditionale (miere de albine), pe care sa le achizitioneze de la tarani. Acestia nu ... (vezi toată discuția)
Achizitie legume , fructe de la producator tampau gabriela tampau gabriela SC a achizitionat legume si fructe de la producator ( din piata ) si a primit ca document o fila din carnetul de comercializare ( introdus de la 01.05.2015 ) ... (vezi toată discuția)
Achizitii de la persoane fizice mioara2012 mioara2012 Cum pot baga in contabilitatea unui SRL un laptop cumparat de la o persoana fizica care nu are posibilitatea sa imi dea FF si CH? Ce operatiuni se ... (vezi toată discuția)