avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1122 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale IMPOZIT CLADIRI SI TERENURI
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

IMPOZIT CLADIRI SI TERENURI

A SOSIT PE NUMELE LUI TATA O POPRIRE PE CONT CA AR AVEA DE PLATA O SUMA - IMPOZIT LA PRIMARIE. EL NU ARE ROL DECAT PE O MASINA SI 50 METRI PATRATI PE CARE EXISTA O CAMERA COTATA CA ANEXA CRED. IMPOZITUL PE CARE IL ARE DE PLATIT ESTE IMPARTIT PE TEREN INTRAVILAN, EXTRAVILAN, CLADIRI, MASINA. EI SINT MAI MULTI FRATI, NU S A FACUT TAXA DE SUCCESIUNE CRED CA I S AU CALCULAT LUI TOATE PAMINTURILE. CUM SA PROCEDAM?
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 10:45, 17 August 2009
Pai mergeti la Primarie si solicitati o adeverinta rol pe numele tatalui d-voastra.
Apoi faceti o contestatie la executare si in paralel o petitie la Primarie.
gabescu a scris:

Pai mergeti la Primarie si solicitati o adeverinta rol pe numele tatalui d-voastra.
Apoi faceti o contestatie la executare si in paralel o petitie la Primarie.

Corect! Si discutati cu ceilalti frati ai tatalui in vederea dezbaterii succesiunii! In acest fel nu vor mai aparea astfel de probleme!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit cladiri si terenuri ROXANA NEDELEA ROXANA NEDELEA A SOSIT PE NUMELE LUI TATA O POPRIRE PE CONT CA AR AVEA DE PLATA O SUMA - IMPOZIT LA PRIMARIE. EL NU ARE ROL DECAT PE O MASINA SI 50 METRI PATRATI PE CARE ... (vezi toată discuția)
Poate fi atacat certificatul de mostenitor rezultat in urma succesiunii ca urmare a decesului tatalui meu de catre bunicul si unchii mei{tatal si fratii defunctului} ionutcodreanu ionutcodreanu Anul acesta in luna martie tatal meu a decedat,iar in luna septembrie a facut succesiune in urma careia a rezultat certificatul de mostenitor si mostenirea ... (vezi toată discuția)
Titluri de proprietate S.Elena S.Elena Buna Ziua! Tatal meu a cumparat un loc de casa in anul 1961. In anul 1965, a construit casa pe acel loc. In anul 1993 s-a emis un titlu de proprietate. Pe acel ... (vezi toată discuția)