Am invocat o exceptie de la regula generala pe care ati precizat-o :"in sectorul bugetar nu se acorda vouchere de vacanta ... vedeti OUG 57/2015 ", dar totodata am precizat "teoretic"si am explicat care este conditia ca acestea sa se acorde... din moment ce exista o conditie si aceasta e reprezentata de existenta unor sume cu aceasta destinatie ,prevazute intr-un BVC,se deduce ca nu e obligatoriu ca aceste tichete sa fie si acordate,doar ca legea iti permite sa le acorzi acestor categorii de angajati ,prin exceptie !
Exista exceptie,la art10al(3)din OUG 57/2015: la care ma refeream:
.......
"3) În anul 2016, instituţiile şi autorităţile publice prevăzute la alin. (1), cu excepţia instituţiilor finanţate integral din venituri proprii şi unităţilor prevăzute la art. 100 alin. (2) din Legea nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătăţii, republicată, cu modificările ulterioare, nu acordă tichete de masă personalului din cadrul acestora."
Angajatii spitalelor publice aflate in contract cu casele de sanatate se incadreaza la aceasta exceptie!(ele obtin venituri proprii din prestarea serviciilor medicale contactate cu casele de sanatate)si primesc tichete de masa chiar daca restul angajatilor platiti din fd publice nu le primesc
Anul acesta in BVCul spitalului nu sunt insa incluse sume cu destinatia de tichete de vacanta .