avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 207 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... abuz in serviciu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

abuz in serviciu

Buna ziua! Am o intrebare care ma roade de ceva vreme,mai ales ca in relatia sef-angajat nu este o situatie prea roz si de aceea ma tem de repercursiuni: Seful meu,respectiv directorul genereal al unei companii cu capital de stat ma foloseste pe post de sofer personal,mai ales pentru a face diversee deplasari cu membrii familiei sale,in timpul orelor de program si avand in vedere ca functia mea nu este de sofer insa sunt direct subordonat Directorului General.

Cu stima,Valentin
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 09:48, 21 Iunie 2016
Este clar ca DG comite un abuz folosindu-va in interes personal.
Daca nu aveti in fisa postului functia de conducator auto informati DG printr-o notificare cu nr inregistrare ca refuzati sa mai conduceti auto nr. xxx luand in considerare si faptul ca in c.i.m. nu este specificat postul respectiv si nu aveti decizie de conducator auto.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducerea masinilor de serviciu gabrielx gabrielx Ce trebuie sa faca o societate comerciala pentru ca un angajat sa conduca o masina de serviciu, persoana respectiva nefiind angajata sofer. Te poate obliga ... (vezi toată discuția)
Functii de conducere in societati comerciale cu capital de stat-actionar unic gody gody ma intereseaza daca un sef de compartiment ( laborator)este considerat functie de conducere intr-o societate comerciala cu capital integral de stat si daca ... (vezi toată discuția)
Administrator srl-director carmengheorghiu carmengheorghiu Administratorul unui SRL, care este si asociat unic, poate avea contract deunca cu functia de director? (vezi toată discuția)