avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Trecerea mijlocului fix in proprietatea ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Trecerea mijlocului fix in proprietatea reprezentantului legal

Buna ziua!
Am o mare dilema si va rog sa ma ajutati cu sfaturi daca sunteti amabili:
Sunt reprezentant legal(cu aceleasi drepturi ca si administratorul :sa vand ,sa cumpar ,sa efectuez op bancare etc... ) la o firma pe care vreau sa o inchid. Problema e urmatoarea:am bagat aprox 30000lei in firma ca aport personal(credit bancar).Rulota comerciala(mijloc fix) pe care urmeaza sa o vand pot sa o trec in proprietatea mea pe persoana fizica(ca urmare o unei hotarari a repr legal) in contrapartida aportului personal pe care l am adus in frima?
Cel mai recent răspuns: REINVENT CONSULTING , Consilier juridic 13:56, 24 Iunie 2016
Buna ziua,
Vanzarea unui activ se face doar dupa un raport al evaluatorului, pentru a stabili valoarea actuala a acestuia. Se poate sa emiteti o factura catre dumneavoastra pentru vanzarea acestei rulote, iar plata sa se faca prin stingerea datoriei firmei catre dumneavoastra datorita creditarii anterioare.
Cu stima, echipa Reinvent Consulting

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pot face cu masina anvistef anvistef buna ziua,am cumparat o masina pe firma ,acum in februarie fac 2ani,inleasing pe 3ani,am facut rost cu greu de banii ca sa o achit.am achitat-o ca sa scap de ... (vezi toată discuția)
Problema cu ascociatul mariussss mariussss buna..numele meu este scuturiciu marius si anul trecut am infiintat un S.C. cu un prieten de-al meu,dupa care am cumparat o rulota de tip fast food.eu am scos ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament ipotecat - banca tergiverseaza acordul de vanzare RIonescu RIonescu Buna ziua ! Va aduc atentiei urmatorul caz... Doresc sa vand un apartament grevat de un credit ipotecar. Valoarea ipotecii este de cca 30 000 EUR (din ... (vezi toată discuția)