de curand am primit un e.mail,cu o scrisoare de la cineva din Africa,in legatura cu o suma mare de bani...acest om imi cere o favoare ,sa.mi fac cont bancar ,sa primesc banii astia din care jumatate ii transfer inapoi.Am primit pasaportul acestiua ,iar motivul pentru care m.a roaga pe mine sa fac asta este ca ma numesc Cojocaru..iar banii astia au fost unui om numit Cojocaru.Mi.a spus ca ma cauta din anul 2011 de cand acest anumit Cojocaru a murit intr.un accident,si.mi spune ca numai prin mine poate scoate banii.Am primit multe e.mail.uri cu detalii in care imi asigura ca este legal.Iar eu nu stiu daca sa.mi fac acest cont ,sau nu.
O sa va puna sa va deschideti cont, apoi un "avocat" va zice ca vrea 100 $ pentru taxe si onorariu si altele pentru ca nu poate dispune direct de banii din cont si ii veti trimite banii si veti fi "rezolvat". M-am distrat cu mai multi de acest fel din diverse continete. Nu pică pară mălăiață ...
Am vizionat pe TV5 si pe alte canale o serie de documentare care aratau exact cum opereaza acesti excroci , le-au cazut victima multe persoane , in nici un caz sa nu dati curs unei astfel de cereri . Ati fost sfatuit bine sa cautati pe net si sa va informati mai bine , si eu primesc zilnic tot felul de e-mailuri cum ca am castigat milioane de dolari sau rugaminti sa ajut asa zisi mostenitori dar le sterg imediat .
Degeaba anunta politia, sa fim seriosi....ce ar putea (si daca ar vrea) politia sa faca? Deunazi am facut plangere impotriva acelor escroci (de-ai nostri) cu pacaleala cu montat burlane si reparat acoperisuri. Te intelegi la un pret si dupa aceea, cer sume exorbitante. Am chemat politia la 112, cu tiganii in curte, am facut plangere (ptr ca i-am si platit ca fraierul ca sa pot sa scap de scandal din curte dupa strigate si intimidari, cu tot cu politisti de fata). In fine dupa vreo 6 luni am primit acasa un NUP de la procuror care nu s-a sinchisit (ca si politistul de caz). Am facut contestatie si tot degeaba, procurorul de la judecatorie a dat acelasi verdict...mentionez ca la contestatie am cerut macar sa continue ancheta pe parte de evaziune fiscala, pentru ca indivizii nu aveau firma, nu au eliberat chitanta, nimic. Aiurea, credeti ca cei ce impart legea s-au deranjat? Nicidecum....Asa ca tot ce puteti face este sa il raportati celor de la cei unde aveti adresa de email, cu politia va pierdeti timpul... O zi buna
Condamnare?
tudor_c
Eu ma ocup de organizari excursii internationale,iar in urma cu cateva luni trebuia sa fac o excursie.Din cauza unor situatii mai putin placute nu s-a mai ... (vezi toată discuția)