am inchiriat un birou in P.ta Unirii in urma cu aprox 2 ani , cu intentia de a deschide un birou - punct de lucru pentru un ong ( o asociatie cu activitate redusa la birou dar necesara)
pentru aceasta , a fost nevoie de aprobarea Asociatiei de Proprietari - asociatie care m.a conditionat prin plata lunara a unei sume de 50euro - semnand o conventie care nu are nici un obiect ( adica nu precizeaza decat ca la apartamentul respectiv se va desfasura activitate de birou .....si la partea cu privire la sume .....se trece 50euro dar fara nici o justificare ( ce reprezinta si pentru ce se plateste) !
avand in vedere ca ulterior am fost plecat din tara si nu a fost nici o activitate la birou , am solicitat asociatiei de proprietari sa nu treaca la intretinere nici o persoana si nici pentru plata celor 50euro - nefiind activitate . in cei aproape 2 ani, nu s.a desfasurat nici un fel de activitate la birou - doar am trecut prin Bucuresti lunar ( 8-10 zile pe luna dar nu consecutive) si am folosit biroul - ca spatiu de cazare pentru mine
la adresa mea, asociatia mi.a raspuns ca nu ii intereseaza ce si cum ne organizam , ce si cat stau , eu trebuie sa platesc si 50euro si intretinere o persoana
vreau sa apelez la instanta dar va rog sa imi dati un raspuns - unde am gresit.
mentionez ca in adresa mea catre asociatia de proprietari , am mentionat ca nu se desfasoara activitati pe o perioada nedeterminata, inclusiv datorita comportamentului lor abuziv ( cine intra, cine iese, de ce , cum ....si nu puteam invita pe cineva ca apoi sa ma trezesc ca bat domnii la usa sa ma intrebe cine a venit la mine - sa fie declarat la asociatie ! )
multumesc mult
astept cu interes raspunsul dvs
O persoana se trece la intretinere numai daca locuieste in apartament mai mult de 15 zile lunar, indiferent daca consecutiv sau neconsecutiv. Daca lipseste mai mult, atunci administratorul trebuie sa treaca 0 persoane.
Conventia semnata nu prevede, probabil, vreo clauza de suspendare, asa incat administratorul v-a prevazut in lista de intretinere banii promisi prin contract.
Ca sa suspendati aceasta intelegere trebuia sa negociati, nu numai sa solicitati.
Conventia a fost stabilita de comun acord, tot de comun acord inceteaza, suspenda sau se modifica.
Iar solicitarea o adresati comitetului executiv / presedintelui asociatiei, nu administratorului care, in aceasta privinta, poate avea o parere, dar nu putere de decizie.
chiar si o conventie, trebuie sa aiba un subiect si predicat - pentruca atfel se incheie ca sa fie
sau altfel spus - consider ca atunci cand cineva imi solicita niste bani , trebuie sa imi ofere ceva
cat despre administrator si presedinte ....... e mama si fiul !!! ca asa este la noi
probabil ca in mod normal ar fi trebuit sa postez conventia pentru a se putea intelege mai mult
de stat - niciodata , nici o persoana nu a depasit 12 zile neconsecutive intr.o luna ( eu in lege am citit - concecutiv dar nu are importanta in cazul meu ) dar media este de 8-9 zile /luna
pozitia asociatiei - comitet ex - asociatia nu urmareste cine si cum locuieste si nu intereseaza cum imi organizez activitatea si ....nu modifica nimic