avocatnet.ro explicăm legislația
        avocatnet.ro explicăm legislația

Pe avocatnet.ro găsești mii de consultanți, din diferite domenii, pe care îi poți contacta direct.
 Află cum!
Pe avocatnet.ro se fac lunar mii de cereri de consultanță către consultanții înscriși.
 Află detalii!
Vrei să afle și alții câte lucruri știi în domeniul tău de activitate?
Răspunde la întrebări leorot
                      Utilizator

leorot
                      Utilizator                    

mihai_r	                   

Buna ziua, 
   Sunt presedintele unei asociatii de proprietari care a apelat acum aprox 1 an la serviciile unui cabinet de avocatura pentru recuperarea ... (vezi toată discuția)
	                    mihai_r	                   

Buna ziua, 
   Sunt presedintele unei asociatii de proprietari care a apelat acum aprox 1 an la serviciile unui cabinet de avocatura pentru recuperarea ... (vezi toată discuția)

ContSters352773	                   

Buna ziua. Am deschis un proces pentru marire pensie alimentara. Am platit un avocat pentru a ma reprezenta in Instanta si pentru a face toate cele necesare. ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters352773	                   

Buna ziua. Am deschis un proces pentru marire pensie alimentara. Am platit un avocat pentru a ma reprezenta in Instanta si pentru a face toate cele necesare. ... (vezi toată discuția)

ciorditu	                   

Daca depun o plangere penala prealabila in calitate de victima a inselaciunlor si nu imi pot permite un avocat pot sa primesc asistenta gratuita(sa intreb si ... (vezi toată discuția)
	                    ciorditu	                   

Daca depun o plangere penala prealabila in calitate de victima a inselaciunlor si nu imi pot permite un avocat pot sa primesc asistenta gratuita(sa intreb si ... (vezi toată discuția)