avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Autorizatie Traducator Ministerul Culturii
Discuție deschisă în Traduceri

Autorizatie Traducator Ministerul Culturii

Ma poate ajuta cineva cu informatii referitoate la autorizatia de traducator eliberata de Ministerul Culturii?
Din ce am citit, cei care nu sunt licentiati in limbile straine pentru care vor sa faca traduceri(acestia obtinand autorizatie de la justititie fara nici un examen) pot da un examen la Ministerul Culturii pentru limba pe care vor sa lucreze si pot obtine o autozatie. Insa nu imi este clar cum e cu domeniile, daca se obtine doar pe un domeniu sau nu. Deasemenea ce fel de docuemnte ai voie sa traduci cu acea autorizatie de la cultura.
Am si citit pareri nu foarte bune referitoare la cei care corecteaza si ca ar fi o pierdere de bani acel examen.

E cineva care are mai multe informatii sau care a trecut prin asta?

Va multumesc mult
Cel mai recent răspuns: AlexandraBUSU , utilizator 11:25, 27 Iunie 2016
Regulament privind organizarea şi desfăşurarea examenului de traducător
[ link extern ] /

[ link extern ] /
Multumesc. Asta am gasit. De acolo am si informatiile pe care le-am scris pana acum. Insa nu este foate clar pe site-ul de la cultura ce fel de documente ai voie sa traduci sau nu cu autorizatia de la ei. Deasemenea nu e foarte clar cu domeniile. Ai autorizatia doar pe un domeniu? Daca da e foarte limitativ.

M-ar ajuta enorm cineva care a dat astfel de examen sau care are mai multe info.
Multam.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atestat traducator matilda2010 matilda2010 obtinere atestat traducator Am terminat Facultatea de Cibernetica Economica la ASE Bucuresti , unde am facut 2 ani limba engleza si Facultatea de Limba si ... (vezi toată discuția)
Traducator autorizat sdigola sdigola Buna ziua voua! am citit unele postari referitoare la examenul care trebuie dat pentru a deveni traducator autorizat pentru limba italiana. Eu am urmat ... (vezi toată discuția)
Criterii necesare pentru obþinerea atestatului de traducator mickey_mouse mickey_mouse imi poate spune cineva ce formalitati si unde anume pot merge ptr a face un curs de traducator oficial cu atestat pentru lb italiana???se poate face asta daca ... (vezi toată discuția)