avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită lnscriere abuziva a unor fapte in cazierul fiscal
Discuție deschisă în Executare silită

lnscriere abuziva a unor fapte in cazierul fiscal

buna ziua,

in 2008 ANAFul m.a actionat in judecata pentru o presupusa suma ce o datoram ptr o societate in lichidare . Procesul s.a desfasurat fara ca eu sa stiu ( am fost citat la un domicilu pe care nu il mai aveam de 5 ani iar numele a fost scris gresit .
Procesul a durat 4 ani , eu nestiind nimic in tot acest timp.
In ianuarie ac , mi s.a inscris in cazierul fiscal o suma( cu mult mai mare fata de ceea ce am vazut ca se solicitase initial) si atragerea raspunderii .
Desi am contestat acest lucru - initial cu o adresa la ANAF - acestia mi.au spus ca au inscris datele in cazier deoarece codul numeric personal era corect !!!
Degeaba le.am spus ca sentinta este pentru o persoana cu un nume asemanator dar nu identic si alt domiciliu - si ca nu s.a pronuntat o sentinta pe cod numeric , ”fapta” a ramas in caz si imi recomanda daca doresc sa fie imediat sters totul sa platesc suma ! Avand in vedere ca nu recunosc suma si nici faptele - inclusiv un proces ce s.a derulat fara sa fiu citat EU corect , am atacat in instanta decizia ANAFului !
Nu mi se pare corect procedura lor ! Credeti ca exista alta varianta rapida de rezolvare?

multumesc foarte mult
Buna ziua,

Puteti sa incercati sa rezolvati situatia cu un superior ierarhic din ANAF al persoanei care v-a refuzat si v-a sfatuit sa achitati suma, insa sansele de reusita sunt sub semnul intrebarii drept urmare, solutia ramane tot in mainile instantei.

Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare abuziva cod tva Ctin2015 Ctin2015 Buna ziua , problema mea este simpla : 1. am avut o societate SNC infiintata in 1992 si lichidata in 2002 la momentul respectiv , infiintasem un srl ... (vezi toată discuția)
Declaratie mincinoasa ? ContSters295582 ContSters295582 Salutare . La sfarsitul anului trecut primesc o solicitare de la un prieten (cel putin asa il consideram) prin care ma roaga sa ma trec eu sofer (nevinovat) ... (vezi toată discuția)
Executare silita danutzas danutzas Buna ziua, Va rog mult sa.mi dati un sfat!!! Ce sa fac in cazul in care am fost anuntata(telefonic) ca am primit(cu confirmare de primire) pe fostul nume si ... (vezi toată discuția)