Buna seara
Am si io o problema am contract pe 2 ani cu Romtelecom servicii internet si telefonie mai mult pt internet si nu puteam far telefon "pacalaeala dar ce sa faci "problema e ca de multe ori serviciul de internet si de telefonie sunt intrerupte... fara motiv 2 telefonul i mort fix si nu pot sa i anunt ca am probleme si deci ramane telefonul mobil "la telefon sunt plimbat de colo pana colo si deabia dupa 10 minute pierdute deabia imi vine internetul :| "modiv :stati sa va redictionez blabla ce motiv" si suparat sunt ca intreruperile astea sunt cam frecvente..." exista vreo metoda de reziliere a contractului ca nu sunt in stare sa isi tina serviciul de internet si telefonie ? am nevoie de ajutor mult, ms anticipat!!!
Probabil la tine dar la mine am probleme :) nu inteleg de ce... problema ca uita sa i-mi sincronizeze aparatele sau respectivi lucratori ma deconecteaza intentionat sau nu de la centrala " problema pe fir " dar cum se face de fiecare data cand verifica ei erori de conexiune incepe sa mearga tel si internetul :)"deci au o problema cu centrala" io sunt destul de priceput in retele de calculatoare si totul e in ordine la mine si in plus nu sunt inadituri totul e mufa la mufa nou ca din fabrica :), asa ca nici gand nu e de la mine :)