avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil dupa legea de la 1 iulie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil dupa legea de la 1 iulie

Buna ziua,

Am si eu o intrebare, in legea ce va intra in vigoare privind indemnizatia de crestere a copilului scrie ca parintele trebuie sa fi avut venituri impozabile 12 luni in ultimii 2 ani dinaintea nasterii copilului. Eu lucrez si in prezent insa acum am salariul mai mic fata de anul trecut, este posibil sa-mi aleg perioada veniturilor ca sa ma avantajeze , daca da aceata trebuie sa cuprinda si perioada de sarcina? Astept raspuns, mutumesc!
Cel mai recent răspuns: cristinaelena88 , utilizator 21:28, 6 Iulie 2016
Multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatia de crestere a copilului danyela_ng danyela_ng Buna ziua! Sunt angajata la o firma din iunie 2015 (cu un salariu brut de 1231) iar in prezent sunt insarcinata in 4 luni.Daca imi dau demisia in luna ... (vezi toată discuția)
Concediu c.c. la un loc de munca cu norma intreaga si continuarea activitatii la un alt loc de munca cu sfert de norma AndreeaBC1990 AndreeaBC1990 Buna ziua! Lucrez de 1 an la un loc de munca in mediu privat cu norma intreaga si sunt insarcinata in 5 luni, mai lucrez si la un alt loc de munca cu sfert de ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil Florin 89 Florin 89 Daca imi dau ca tata demisia dupa nasterea copilului mai pot beneficia de ccc? (vezi toată discuția)