avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1067 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil

Buna ziua,

In 17.07.2016 fetita mea implineste 1 an iar eu m-am intors la munca in 15.06.2016, am optat pentru 1 an dar as vrea sa imi pelungesc la 2 ani. Se mai poate din moment ce m-am intors la munca?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:39, 28 Iunie 2016
Da, se poate sa va depuneti din nou cererea de intrare in CCC pana la implinirea varstei de 2 ani de catre copil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pasi trebuiesc facuti la renuntarea la concediul de crestere copil si angajarea in alt loc de munca florisecuiu florisecuiu eu nrmal in februarie 2012 ar trebui sa in cep munca dar am fost la un interviu la alta firma si de la 1 .12.2011 am fost acceptata sa-mi incep activitatea ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil ramqby ramqby Buna ziua.As dori sa stiu daca optez pentru CCC 2ani,apoi ma razgandesc si dupa o luna vreau sa merg la munca,primesc pentru restul perioadei ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie MihaelaC1987 MihaelaC1987 Buna seara. Daca am optat initial sa stau acasa in CCC 2 ani iar cand face copilul 1 an si 2 luni ma intorc la serviciu, am dreptul la stimulentul de insertie? ... (vezi toată discuția)