avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 964 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Recuperare salarii de catre angajati de la firma ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Recuperare salarii de catre angajati de la firma intrata in insolventa .

zbantu_alin
Marti, 28 Iunie 2016, 21:07

Buna seara ,

Am si eu nevoie de niste sfaturi daca ma poate ajuta cineva . Am fost angajat al unei societati pana pe 2 Decembrie 2015 , firma a intrat in insolventa cu procedura de faliment , iar noi salariatii am ramas cu salariile neplatite pe pe 5 luni . Stie cineva sa-mi spuna cum as putea sa imi recuperez cel mai repede drepturile salariiale ? Mentionez ca firma are active care se pot valorifica , dar dupa cum stim procedura de insolventa este foarte anevoioasa si tocmai ce tribunalul a suspendat amanarea deciziei pana pe 21 octombrie 2016 in favoarea evaluarii bunurilor firmei . Cum ar trebui sa procedez? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 23:19, 28 Iunie 2016
Faceți o cerere de înscriere la masa credală. Cererea va putea fi făcută de către toți angajații.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare sau masa credala ? 1amalia 1amalia Buna , Sunt in posesia unei sentine judecatoresti - cu execuare - prin care sa ne recuperam drepturile salariale. Societatea de la care trebuie sa ne recuperam ... (vezi toată discuția)
Inscriere masa credala axellcom axellcom In urma unei hotarari judecatoresti irevocabila ma duc la un executor care pe baza deciziei ma inscrie in nus ce tabel zicandu-mi ca intai e Banca , Statul si ... (vezi toată discuția)
Faliment si popriri deja existente cristian7002 cristian7002 Daca am deja infiintata o poprire pe niste bani (de la un tert) in cadrul unei proceduri viitoare de faliment a debitorului meu se mai poate inscrie cineva la ... (vezi toată discuția)