IMicro Bucuresti 
	    	Consilier juridic

IMicro Bucuresti 
	    	Consilier juridic	    

Cristian Mazilu 
	    	Consultant credite si finantari

Cristian Mazilu 
	    	Consultant credite si finantari	    

elenamiki 
	    	Utilizator

elenamiki 
	    	Utilizator	    

elenamiki, utilizator
 elenamiki, utilizator 	
			~ final discuție ~
 marianmarianc	                   

buna ziua ,ma numesc marian,am un credit in franci elvetieni,nu mai pot plati ratele ,acestea sau dublat triplat nici nu mai stiu  .am ramas fara loc de ... (vezi toată discuția)
	                    marianmarianc	                   

buna ziua ,ma numesc marian,am un credit in franci elvetieni,nu mai pot plati ratele ,acestea sau dublat triplat nici nu mai stiu  .am ramas fara loc de ... (vezi toată discuția)

ThisIsIt	                   

Buna ziua.Acum 3 ani am avut o descoperire de cont la care plateam o dobanda lunara de 20 ron. intotdeauna puneam cateva sute de lei ca sa ma asigur ca 6-7 ... (vezi toată discuția)
	                    ThisIsIt	                   

Buna ziua.Acum 3 ani am avut o descoperire de cont la care plateam o dobanda lunara de 20 ron. intotdeauna puneam cateva sute de lei ca sa ma asigur ca 6-7 ... (vezi toată discuția)

CristiBH	                   

Buna ziua
Situatia este cam asa. In 2007 am luat un credit de la Raiffeisen. In 2011 am ramas fara loc de munca si am intrat in imposibilitate de plata. ... (vezi toată discuția)
	                    CristiBH	                   

Buna ziua
Situatia este cam asa. In 2007 am luat un credit de la Raiffeisen. In 2011 am ramas fara loc de munca si am intrat in imposibilitate de plata. ... (vezi toată discuția)