avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bilete trimitere
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bilete trimitere

Buna ziua,

Imi puteti spune daca va rog: biletele de trimitere date din ambulatoriul de specialitate catre laborator trebuie transmise si electronic intr-o raportare lunara Casei de sanatate? Sau e suficient sa fie completate conform normele si pastrate pentru control. Si daca da, daca exista obligatia, de cand s-a introdus aceasta prevedere.

Va multumesc anticipat.

O zi buna!
Cel mai recent răspuns: ContSters391349 , utilizator 18:40, 29 Iunie 2016
Personal nu am cunostinta despre obligativitatea raportarii in format electronic a biletelor de trimitere catre furnizorii de servicii medicale,fie ca sunt laboratoare, sau alti specialisti .Stiu doar ca ultima modificare a unui act normativ ce priveste biletele de trimitere a fost in 2014(ordin 626)si in acest act normativ nu se face referire la asa ceva! Asadar,inregistrati trimiterile in registrul de consultatii la "recomandari"si la sfarsit de luna intocmiti un borderou cu aceste documente ,pe care sa-l prezentati organelor de control de la casa in caz ca vi se solicita. Ca sa fiti si mai sigura ca nu a mai intervenit nicio modificare totusi,puteti contacta direct casa de sanatate,prin departamentul de specialitate .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vizite medicale gratuite sau nu? dara3923 dara3923 buna ziua! as dori sa aflu:[b] cate vizite gratuite anual la medicul de familie si cate trimiteri gratuite anual la medici specialisti au dreptul parintii mei ... (vezi toată discuția)
Asigurare de sanatate qwerta qwerta Ordinului MS/CNAS nr. 416/428/2009 Anexa nr. 8, articolul 8, alin. (3), are urmatoarea formulare: \"Casele de asigurari de sanatate deconteaza furnizorilor ... (vezi toată discuția)
Investigații paraclinice decontate de casa de asigurări de sănătate Laurandra Laurandra În conformitate cu art.4, alin.(2) din Anexa 18 la Normele Metodologice de aplicare în anul 2015 a H.G.400/2014, ”In situatia in care casa de asigurari de ... (vezi toată discuția)