avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Asigurare de sanatate la o clinica privata
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Asigurare de sanatate la o clinica privata

Buna ziua!

In ultimii 3 ani am locuit in Marea Brit., nemaiplatind contributia CAS in Ro.
Pt a beneficia de servicii medicale la o clinica privata, cat este nevoie sa platesc la Casa de Asig. de Sanatate?
Va multumesc mult,
M.B.
Cel mai recent răspuns: Mirelina135 , utilizator 10:48, 1 Iulie 2016
Daca m,ergeti la o clinica privata nu este nevoie sa fi asigurat. Acolo se platesc serviciile medicale de care beneficiati .
Nu este o regula,exista multe clinici private care se afla in relatii contractuale cu casele de sanatate pt o serie de servicii medicale furnizate,cum ar fi investigatii paraclinice,imagistice ,consultatii si chiar asigurare de proteze si atunci o persoana asigurata care vine cu un bilet de trimitere de la medicul de familie nu va plati pt aceste servicii .Daca acum ati revenit in tara si nu va reintoarceti in UK ar fi indicat sa va asigurati la sanatate
Va multumesc pt raspuns! Sanatate si succese va doresc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi pacient neasigurat kovacscristina kovacscristina Buna ziua ! Acum 1 an la mama mea i s-a retras pensia de boala si de atunci nu mai beneficiaza de nuci un venit , as dori sa stiu daca medicul de ... (vezi toată discuția)
Cass / fnuas vs copii Meina Meina Conform Legii nr. 95/2006 privind reforma in domeniul sanatatii ce prevede categoriile de persoane care beneficiaza de asigurare de sanatate, fara a datora ... (vezi toată discuția)
Bilet de trimitere rmn aura19731991 aura19731991 Bună ziua.am un bilet de trimitere pentru un rmn pentru o persoana cu handicap.trimiterea are data de 22.05.2018.abia acum am reușit sa găsesc o clinica ... (vezi toată discuția)