avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Ce riscuri are o persoana care face prajituri acasa ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Ce riscuri are o persoana care face prajituri acasa spre comercializare?

Buna ziua, va rog mult sa-mi spuneti ce riscuri are o persoana care face prajituri acasa, la comanda, fara a avea o firma si autorizatie in acest sens. Mentionez ca, o mare parte din clienti provin de pe pagina ei de Facebook.
Nu, m-am referit la riscul de a fi amendat de ANAF!
sa si faca un PFA caen 9200 - bucatar / menajera /paznic , etc. la domiciliu persoanelor fizice nu COMERT si e perfect in LEGALITATE , are comenzi ferme , ca le face la ei , ca le face la ea e la DOMICILIUL PERSOANELOR FIZICE .
pe Facebook sa mentioneze facem servicii de gatit la comanda la persoane fizice (nunti, botezuri , aniversari, evenimente , camara de toamna , etc.) .

SUCCES !
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Iulie 2016
olden, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pret contract inchiriere - latura penala DinuX DinuX Buna ziua! In cazul unui contract de inchiriere imobil, declarat la ANAF, dar avand pretul la jumatate din suma reala platita, in caz de plangere la ... (vezi toată discuția)
Proces cu fiscul BogdanChirovan BogdanChirovan Buna ziua. Am o speta destul de complicata. Am cumpaat o firma in anul 2007 si nu am primit arhiva de acte contabile. In urma unui control de la finante mi-a ... (vezi toată discuția)
Comert la negru Parisien Parisien Buna Ziua!Am o mica nelamurire si poate ati putea sa ma ajutati macar cu un sfat.Doresc sa cumpar diverse bunuri de la diferite societati sau persoane fizice ... (vezi toată discuția)