avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1430 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Pfa-cursuri limbi straine
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Pfa-cursuri limbi straine

Buna ziua.
As vrea sa funcționez ca si Pfa -meditații engleza- intr-o locație nouă.
Va rog să îmi spuneți de ce casă de marcat am nevoie precum și dacă aș avea posibilitatea de a accesa fonduri europene pentru achiziții. Credeți că r fi fost mai buna înființarea unei asociatii? Dacă da va rog să îmi dați mai multe detalii
Va mulțumesc::(

Cel mai recent răspuns: sonika , utilizator 11:44, 19 Iulie 2016
Amaenglishclub@yahoo.com a scris:

Buna ziua.
As vrea sa funcționez ca si Pfa -meditații engleza- intr-o locație nouă.
Va rog să îmi spuneți de ce casă de marcat am nevoie precum și dacă aș avea posibilitatea de a accesa fonduri europene pentru achiziții. Credeți că r fi fost mai buna înființarea unei asociatii? Dacă da va rog să îmi dați mai multe detalii
Va mulțumesc::(

Buna. Sunt si eu interesata de subiectul asta.
Pe mine ma intereseaza mai mult daca ai nevoie de vreo diploma care sa ateste statutul de profesor sau este suficient sa fii Licentiat in Limbi Straine ( Engleza)?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In ce mod poate o persoana sa dea meditatii? hhs hhs Buna ziua, va rog sa imi specificati in ce mod poate o persoana care acorda meditatii de limba engleza dar nu este profesor sa plateasca impozit catre ANAF? (vezi toată discuția)
Traducator pfa - pregatirea profesionala Roxie Roxie Buna seara, Intentionez sa imi scot autorizatie PFA (de la Registrul Comertului) pentru a putea lucra ca traducator. Am absolvit facultatea de limbi straine ... (vezi toată discuția)
Autorizatie traducator autorizat Carmen Viorica Pop Carmen Viorica Pop Buna ziua/seara tuturor, Am gasit foarte interesante discutiile de pe acest forum referitoare la autorizatia de traducator autorizat dar pe mine nu m-a ajutat ... (vezi toată discuția)