in cazul unei concedieri ce nu tin de persoana angajatului (care poate fi individula sau colectiva) se elimina intai locurile vacante, apoi pensionarii care lucreaza in institutie si cei angajati pe ASE? se respecta apoi legislatia care prevede in mod expres limitarea nr. de personal administrativ la 10 % din angajati sau se poate face concediere indiferent de criterii?
Eu tot nu am inteles pentru ca ma aflu in situatia pesoanei incadrata pe peroada de 2 ani pe ASE, deci mi se poate suspenda contractul pe motive care nu tin de persoana mea?
Da, chiar daca aveti contract pe perioada determinata, se poate desfiinta postul si deci sa va inceteze conractul prin concediere.
Nu aveti drepturi nici mai multe nici mai putine decat ceilalti angajati.
1. Care e conflictul de munca? Pe cine si pentru ce dati in judecata?
2. CIM trebuie incetat inainte de a da angajatorul in judecata. Altfel nu aveti obiectul procesului.
dau in judecata institutia pentru un motiv oarecare......si intrucat sunt in conflict de munca nu ma mai poate da afaraB-). Deja incep sa fac scenarii........:stunned: ce face frica de concediere pe motive ce nu tin de persoana angajatului din om..#-o